NIEUW PROJECT

Welkom in Residentie PUR'EAU te Middelkerke

Puur genieten in residentie PUR'EAU, binnenkort in de Westendelaan in Middelkerke. Een kleinschalig nieuwbouwproject van slechts 5 grote appartementen, voorzien van warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen. Verder is er ook de mogelijkheid tot de aankoop van een carport.

Grote oppervlaktes en zonnige terrassen

De appartementen in residentie PUR'EAU zijn tussen de 80 m² en 124 m² groot, en beschikken telkens over grote, zonnige terrassen aansluitend op de open keukens. Overal worden grote raampartijen voorzien, waardoor je van heel veel natuurlijke lichtinval geniet.

Het gelijkvloerse appartement beschikt over een zonnig terras en tuin, de appartementen op de verdiepingen beschikken telkens over een terras zowel op de voor- als achterkant van het gebouw. Kortom, puur genieten op elk moment van de dag.

23134 08 cam002 low res
23135 03 cam001 low res

Afwerking op maat

De afwerking van de appartementen gebeurt volledig naar uw keuze bij onze vaste partners.

Middelkerke

Residentie PUR'EAU situeert zich op een boogscheut van het centrum van Middelkerke, op 300m van de kerk en alle mogelijke voorzieningen. Je kan heerlijk wandelen in het naastgelegen Normandpark, en na amper 10 minuten stappen kan je heerlijk uitwaaien op het strand.

Westendelaan 54, Middelkerke

Neem een kijkje

Informatie voor een plan of brochure te downloaden. Afspraak maken kan ook.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!