Over Lintoo Projects

Projectontwikkelaars
waarop je kan vertrouwen

Met de bouwmicrobe in het bloed en een stevige bouwtechnische achtergrond startte Baptiste Masschelein zijn loopbaan in de bouw en projectontwikkeling en deed hij waardevolle ervaring op. Zijn kennis, ervaring en passie voor bouw bundelde hij in 2013 in de oprichting van Lintoo Projects.

Project per project bouwde hij aan zijn projectontwikkelingsbedrijf tot wat het vandaag is: een referentie in nieuwbouwprojecten met oog voor een kwaliteitsvolle woon- en werkbeleving enerzijds en een degelijke bouwpartner voor wie wil bouwen op maat anderzijds. De rode draad doorheen het verhaal? Een persoonlijke aanpak met aandacht voor de wensen van de koper.

Lintoo Projects huist sinds kort in een gloednieuw kantoorgebouw in Menen, de perfecte uitvalbasis voor de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in West-Vlaanderen.

Het team van Lintoo

Baptiste Masschelein versterkte zijn team intussen met vier medewerkers. Samen vormen ze een geoliede machine om de verdere groeiambities van Lintoo Projects te ondersteunen.

2022 Lintoo portretten office 126 min
Start video

Uitstekende bouwkwaliteit

We gaan steeds voor een kwalitatief totaalplaatje. Van de meest geschikte architect over een netwerk van betrouwbare aannemers tot onze keuze voor gerenommeerde merken: bij Lintoo Projects laten we niets aan het toeval over.

Afwerking op maat

Een huis wordt pas een thuis wanneer je er jouw eigen persoonlijkheid in kan leggen. Daarom kan je bij Lintoo Projects kiezen voor een afwerking op maat van jouw stijl, wensen en noden. Wij denken graag met je mee.

Persoonlijke begeleiding

Vertrouwen is het sleutelwoord bij Lintoo Projects en vormt de basis voor een persoonlijke connectie met elke klant. Wij stellen alles in het werk om de aankoop van jouw nieuwbouw of de bouw van jouw droomhuis vlot te laten verlopen.

Klanten reviews

Lintoo, afgeleid van het Franse linteau, refereert aan de draagbalk boven een deuropening. Een mooie metafoor naar de begeleidende rol die wij in jouw bouw- of woonplannen spelen.

Baptiste Masschelein,
Bestuurder Lintoo Projects

2022 Lintoo portretten office 49

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!