Villa Churchill

Nieuw te koop in Waregem

Maak kennis met Villa Churchill, een luxueus nieuwbouw-project met 10 BEN-appartementen in het hart van Waregem. Aanbod van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen met ruime dakterrassen aan voor- en achterzijde.

Vooraan het gebouw zijn er 4 parkeerplaatsen en via de inrit naast het gebouw komt u in een groene binnentuin met 4 parkeerplaatsen en 8 garages met geïntegreerde fietsenstallingen en bergingen.

Afwerking op maat

Zowel het gebouw als interieur worden afgewerkt met duurzame materialen. De afwerking van het interieur kan volgens de smaak en wensen van de kopers worden aangepast.

L0203 Lintoo Churchill INT 2 1 HR
L0203 Lintoo Churchill ST04 HR aanpassing

Zuidgerichte leefterrassen tot wel 50m² groot

In de unieke gevel wordt het gevelmetselwerk gecombineerd met hoogwaardig zichtbeton en duurzame houtbekleding. Achter de repetitieve glaspartijen aan de voorzijde schuilen de slaapkamers, terwijl achteraan geopteerd werd voor grote ramen waar de leefruimtes uitgeven op de zuidgerichte leefterrassen tot wel 50m² groot.

"In Waregem vindt u alles voor een comfortabel leven in de stad"

Waregem ligt centraal tussen Gent en Kortrijk en biedt alle voordelen van de stad omhuld in een groen kader.

Tal van sportieve en culturele evenementen – zoals Waregem Koerse, Dwars door Vlaanderen, SV Zulte Waregem, Beatrun en Hypodream – maken van Waregem een levendige stad om in te wonen en te werken.

In het centrum vindt u een ruim shoppingaanbod met mooie winkels en boetieks. Aangevuld met goeie restaurants en gezellige bars. Even tot rust komen kan in Park Baron Casier, de groene long van centrum Waregem en bovendien vlakbij Villa Churchill.

Dit alles vindt u in de schilderachtige Leiestreek, waar heerlijk fietsen en wandelen is en waar ook een pleziertochtje op het water tot de mogelijkheden behoort.

Churchilllaan 10/12, 8790 Waregem

Neem een kijkje

Informatie voor een plan of brochure te downloaden. Afspraak maken kan ook.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!