laatste appartement - 6% BTW MOGELIJK

Welkom in Residentie De Castor te Waregem


Laatste appartement - 6% mogelijk

Maak kennis met Residentie De Castor, een exclusief nieuwbouwproject met 17 appartementen en 2 handelsruimtes in het hart van Waregem.
Via een afgesloten doorrit achter de karaktervolle gevel komt u in een groene binnentuin met 6 garages en 19 parkeerplaatsen.

Aanschouw de grandeur van weleer in het comfort van vandaag

In de unieke gevel worden de authentieke elementen van het voormalige herenhuis gecombineerd met een moderne afwerking. Achter de smalle, repetitieve glaspartijen aan de voorzijde schuilen de slaapkamers, terwijl achteraan geopteerd werd voor grote ramen die uitgeven op de zuidwestgerichte leefterrassen tot wel 50 m² groot.


20240318 JJ Stationsstraat 99 105 bus 103 8790 Waregem 2
20240318 JJ Stationsstraat 99 105 bus 103 8790 Waregem 11
FOT 20220818 EVD Stationsstraat 99 105 8790 Waregem 51

Zonovergoten terrassen

Aan de achterzijde van het gebouw geven de grote raampartijen uit op een zuidwestgericht terras, uitgestrekt over de volledige breedte van het appartement en tot drie meter diep. In enkele appartementen wordt ook een

inpandig terras voorzien, waar u al vroeg op het jaar volop van de eerste zonnestralen kan genieten.

Dankzij een drempelloze overgang vloeien interieur en exterieur naadloos in elkaar over waardoor het terras een volwaardige extra leefruimte wordt.

Waregem, de stad die alles te bieden heeft


Residentie De Castor ligt in één van de hoofdstraten van het centrum van Waregem. Op deze centrale locatie vindt u alle voorzieningen op wandelafstand: scholen, winkels,restaurants, apotheek, bakker, slager, Park Baron Casier... .

Met de wagen geniet u van een vlotte verbinding naar de ring van Waregem en de E17, maar ook het openbaar vervoer (trein, bus) is te voet gemakkelijk bereikbaar.

Stationsstraat 99-105

8790 Waregem

Neem een kijkje

Informatie voor een plan of brochure te downloaden. Afspraak maken kan ook.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!